Share

De voordelen van een hydromassage

Voordelen voor iedereen

mente
esterici
sportivi
salute

De perfecte hydromassage

numero_1

Kies het juiste bad

Kies het product dat het beste past bij uw behoeften.

numero_2

Neem de tijd

Neem twee tot drie keer per week een half uurtje voor uzelf. De perfecte hydromassage neemt zo'n 20 minuten in beslag.

numero_3

Verzorg de huid

Scrub de huid voordat u het bad ingaat om de voordelen van de massage maximaal te benutten en breng 10 minuten na afloop een vochtinbrengende creme aan voor het beste resultaat.

numero_4

Stel de juiste temperatuur in

De ideale temperatuur van het water ligt tussen de 32 en 37 graden. De juiste temperatuur is belangrijk, het warme water heeft immers een ontspannende werking en stimuleert de bloedsomloop. Water met een lagere temperatuur verliest dat effect en kan de bloeddruk verhogen.

numero_5

Gebruik de kracht van etherische oliën

U kunt kiezen uit verschillende oliën: cipres tegen cellulitis, ceder voor een vochtafdrijvende werking en tegen ontstekingen, citrus en oosterse specerijen voor een energie-boost, of munt, citroen en lavendel voor totale ontspanning.

numero_6

Gebruik de juiste muziek

Er is niets fijners tijdens een ontspannend bad dan u te laten meeslepen door de emoties en ritmes van uw favoriete muziek. Kies de juiste klanken op basis van uw gemoedstoestand en dompel uzelf onder in een sfeer van absolute welness.

numero_7

Kies het juiste licht

Kleurentherapie kan zowel stimulerend als rustgevend werken. Kies programma's met koele kleuren zoals groen en blauw om te ontspannen of warme kleuren zoals rood om energie op te laden.

numero_8

Reiniging en desinfectie

Gebruik met enige regelmaat het ingebouwde desinfectiesysteem om het bad in optimale staat te houden en de binnenkant te beschermen tegen de verspreiding van schimmels en bacteriën.

De verschillende soorten hydromassage

Whirpool_300x195

Whirpool (Hydro)

De Whirlpool jets in de zijwanden zorgen ervoor dat het water wordt opgezogen en met grote kracht het bad weer in wordt geblazen. 

Deze straal van lucht en water heeft de uitwerking van een revitaliserende massage en geeft het lichaam weer volop energie. Het stimuleert bovendien de bloedsomloop en het lymfestelsel waardoor het lichaam minder vocht vasthoudt.

Airpool_300x195

Airpool (Air)

Via het airpool systeem wordt er lucht in het water geblazen door de jets die in de bodem van het bad zijn geplaatst. 

De bubbels van de airpool zijn ontspannend en verzachtend. In vergelijking met die van de whirpool zijn de stralen van de airpool minder krachtig, ze stimuleren op een tedere manier de zenuwuiteinden door de spieren zachtjes te masseren. 

novellini_eon

Gecombineerd (plus)

Sommige uitvoeringen combineren de twee massagesystemen om te kunnen voldoen aan de specifieke wensen van elke gebruiker. Er zijn drie verschillende wellness programma's om uit te kiezen.

De wellness programma's van Novellini 

novellini_eon

Dream - relax massage

Het beste systeem voor een totale ontspanning 

novellini_eon

Dynamic - energy massage

Een krachtige en revitaliserende massage

novellini_eon

Hydro - classic massage

De klassieke hydromassage van Novellini

 

sense dual bathtube
Sense Dual
Sense 4 dynamic plus hydromassage bathtube
Sense 4 Dynamic Plus
Share