Share

NEWS 2024

Ontdek de nieuwste trends waarmee de badkamer kan worden omgetoverd tot een toevluchtsoord waar luxe en functionaliteit in het dagelijks leven samenkomen Baanbrekende technologieën ten dienste van verfijnd design vormen de leidraad bij de ontwikkeling van de nieuwe Novellini 2024-producten.

Douchewanden

Riga

Een douchewand die speciaal is ontworpen om de badkamer te veranderen in een moderne ruimte met een eigentijdse stijl. Riga is minimalistisch van vormgeving en volgt de laatste interieurtrends: lineaire douches met grote, transparante glasvlakken.

 

Ontdek meer

SPA Collection

Divina-R-960x960

Divina R

Een omhullend ontwerp om je verlangen naar welzijn te omarmen. Divina R is de plek waar wellness en design samenkomen. Met zijn ronde en elegante vormen is het de onbetwiste ster van elke ruimte.

 

Ontdek meer

Vita-L-960x960

Vita L

Ervaar het genot van een revitaliserende dagelijkse routine. Dankzij de twee ergonomische zittingen en de chaise longue met ronde en omhullende vormen is Vita L ontworpen om je een dagelijks wellnessritueel te laten beleven.

 

Ontdek meer


Banner-argilla-NL

Baden

Sand

Het nieuwe Sand-bad is een elegant, vrijstaand, ovaal bad dat in elke badkamer past. Het belangrijkste pluspunt is het individuele kleurontwerp: het bad is verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren waarmee een unieke en warme sfeer kan worden gecreëerd.

 

Ontdek meer

Share